The TeleVoIP story

Over TeleVoIP

Meer dan 10 jaar geleden vervulde TeleVoIP een echte pioniersrol op vlak van VoIP (Voice over Internet Protocol). Zaakvoeder Stijn Vanstreels zette zijn 2 decennia telecomervaring om naar een kwalitatief platform voor VoIP telefonie. Vandaag zijn er veel grote en kleine spelers op de markt, maar TeleVoip onderscheidt zich door een uiterst persoonlijke en kwalitatieve dienstverlening. Bovendien zijn we als telecomprovider erkend door het BIPT (Belgisch Instituut voor Postdiensten en Telecommunicatie).

Pro in bedrijfstelefonie

We werken samen met verschillende aanbieders van telefooncentrales om onze klanten altijd de gepaste formule voor bedrijfstelefonie te kunnen aanbieden. Een klein team van 5 of een work force van enkele honderden werknemers? Verknocht aan vaste telefoontoestellen of klaar voor volledig digitaal? We spelen vlot in op de wensen en verwachtingen.

Om met collega’s onderling te communiceren zijn chatfuncties en koppelingen aan CRM-systemen mogelijk. Calls worden gelinkt aan klanten, bij een overvolle agenda worden inkomende oproepen doorgeschakeld of de voicemail springt aan buiten de openingsuren … een VoIP centrale wordt altijd voor 100% afgestemd op de werking van uw bedrijf.

Dankzij onze sterke service zijn we Preferred Provider van 3CX, maar we bieden ook telefooncentrales aan van Panasonic, Voipcenter, Wildix,…

Een klein team van 5 of een work force van enkele honderden werknemers? Verknocht aan vaste telefoontoestellen of klaar voor volledig digitaal? We spelen vlot in op de wensen en verwachtingen.

VoIP telefooncentrale

Onze eigen software kunnen we als cloudtoepassing of via de server van uw bedrijf inzetten. Zo vormt ze de ideale telefooncentrale om te gebruiken in combinatie met vaste toestellen. Bovendien kan de VoIP centrale gekoppeld worden aan diverse regels om bijvoorbeeld tijdens meetings oproepen automatisch door te schakelen.

De communicatie van de toekomst, vandaag in je handen? Het kan!

Ontdek hoe ons telefoonsysteem je kan helpen bij je dagelijkse communicatie. Een kantoor zonder grenzen en bovendien ook nog kostenbesparend! Interesse? Bezorg ons je gegevens via dit formulier!

Interesse in TeleVoIP?

Benieuwd wat TeleVoIP voor jou kan betekenen? Wij denken graag mee hoe we je bedrijf optimaal bereikbaar kunnen maken voor jouw klanten. Contacteer ons via mail of bezoek een TeleVoIP verdeler bij je in de buurt of

Stuur ons een e-mail

TeleVoIP bvsales@televoip.be
Ikaroslaan 1 – 1930 Zaventem

• KBO: BE 0656.667.432

Interesse in TeleVoIP?

Benieuwd wat TeleVoIP voor jou kan betekenen? Wij denken graag mee hoe we je bedrijf optimaal bereikbaar kunnen maken voor jouw klanten. Contacteer ons!

TeleVoIP bv • sales@televoip.be

Ikaroslaan 1 – 1930 Zaventem

• KBO: BE 0656.667.432

Interested in TeleVoIP?

Benieuwd wat TeleVoIP voor jou kan betekenen? Wij denken graag mee hoe we je bedrijf optimaal bereikbaar kunnen maken voor jouw klanten.

Contacteer TeleVoIP

  • Ikaroslaan 1 – 1930 Zaventem
  • KBO: BE 0656.667.432

Menu

Copyright © TeleVoIP | Privacy- en cookiebeleid | Algemene voorwaarden

Copyright © TeleVoIP | Privacy- en cookiebeleid | Algemene voorwaarden